Waarom John

Vier redenen om contact op te nemen: resultaat, vertrouwen, risico reductie en draagvlak.

Focus op analyse & Resultaat

In de analyse van een probleem start ik zo onbevooroordeeld mogelijk en maak gebruik van bewezen diagnostiek. Op die manier creëer ik een oplossing die precies aan uw wensen voldoet . Ik begin met Why, dan de How en de What. Daarna komen wij een helder gedefinieerd resultaat overeen waarbij er geen onduidelijkheden zijn en er een beeld komt van een return on investment.

Vertrouwen & Enthousiasme

Mijn relaties vertellen me dat mijn aanpak er een is van vertrouwen en verbinding. Ik ga verder en wil dat mijn relaties de beste keuze voor hun uitdaging maken. Dat doe ik door mij te committeren. Tegelijk loop ik niet met iedereen mee en kan bij tijd en wijlen best provocerend zijn. Juist daardoor ontstaat er verbinding.

Risico reductie & Bewezen aanpak

Ik heb een gedegen track record waarin ik aantoon dat ik mijn relaties help om succesvol te zijn. Ik doe dat veelal door gebruik te maken van bewezen en state of the art aanpak. Het risico wat daardoor gelopen wordt is minimaal. U weet vooraf waar u aan toe bent.

Building a Basis

Een belangrijk aspect van mijn aanpak is zorg dragen voor draagvlak van de methodiek.  Het effect is anders immers nihil. Nadat de richting is bepaald (top down) creëer ik meestal draagvlak door een bottom up benadering te kiezen. De medewerker bepaalt wat hij adopteert van de aanpak, niet het management of de adviseur.